Selecteer een pagina

Isolatieglas

Isolatieglas is een steeds meer gebruikte glassoort in Nederland. Het wordt ook vaak dubbelglas genoemd. Met warmte-isolerend glas houdt u, t.o.v. enkelglas, de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. Met gewoon isolatieglas ten opzichte van enkelglas, kan het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld huishouden met 30 m3 per m2 glas worden gereduceerd.

 

Isolatieglas
Glashandel Witteveen - Isolatieglas

In de loop der jaren heeft het product isolatieglas vele verbeteringen ondergaan, waaronder andere eigenschappen voor een nog betere isolatie. Maar ook beschikbaar in speciale samenstellingen voor bijvoorbeeld inbraakveiligheid of met speciale beglazing voor het weren van zonlicht.

Door de vele opties zijn er heel veel mogelijke samenstellingen toepasbaar op uw woonwensen. Maar natuurlijk leveren wij ook het standaard HR++ Isolatieglas.

Glashandel Witteveen is uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden van de verschillende soorten isolatieglas. Zo is er standaard dubbelglas, hoogrendement isolatieglas, extra hoogrendement isolatieglas en geluids- en zonwerend isolatieglas. Voor zowel particuliere als bedrijfsmatige toepassingen doen wij u graag een gepast advies.